Find din skatteadvokat

  • Speciale:
  • Firma:
  • Geografi:
Vis alle


Lida Hulgaard
Hulgaard Advokater

Alder: 79 år

Specialer:

Aktionær- og selskabsbeskatning
Generationsskifte
Klage- og retssager
Straffesager (skat og afgift)
Fonde, foreninger og andelsforeninger

Sprog: dansk og engelsk

Aktuelle sager

Hulgaard Advokater har kontor i Aarhus og Kolding og rådgiver hovedsagelig erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.
Vi ved, at specialisering er nødvendig for at kunne rådgive på højt niveau. Derfor har vi en skatteafdeling (Hulgaard Tax Team), som har stort fokus på området for skatter og afgifter og har udviklet dette til et helt specielt kompetenceområde. Vi repræsenterer mere end 40 års erfaring med rådgivning om danske og internationale skatte- og afgiftsspørgsmål samt førelse af skattesager. Vi har bl.a. en solid viden og erfaring med tilrettelæggelse af generationsskifte og omstruktureringer samt de skattemæssige spørgsmål forbundet hermed.
I vores arbejde lægger vi vægt på et tæt samarbejde med kunden og dennes revisor, da det er vores erfaring, at et godt samarbejde giver de bedste resultater. Kombinationen af specialistviden, forretningsmæssig indsigt og fokus på kundens behov sikrer, at vi kan gøre en forskel.
Vi er et moderne og nytænkende advokatfirma, der løbende udbygger vores erhvervsjuridiske ekspertiseområder og udvikler nye produktydelser af interesse for vores kunder, bl.a. har vi udviklet Virksomhedstestamente®

Kontakt

Lida Hulgaard


Hulgaard Advokater
Marselisborg Havnevej 22, 1.
8000 Århus C


Telefon: 38 40 42 00
Mobil: 20 31 30 29
E-mail: lida@hulgaardadvokater.dk


Hjemmeside >
Assistent

Pia Møldrup
Telefon: 38 40 42 15
E-mail: pm@hulgaardadvokater.dk